Kundo Knowledge

Samle informasjon og kunnskapsressurser i en kunnskapsdatabase

Med Kundo Knowledge får dere et sted hvor dere enkelt og smidig kan publisere veiledninger, artikler, instruksjoner, FAQs og annen informasjon. Hjelp kundene deres med å finne svar på spørsmålene sine i en egen kunnskapsdatabase.

  • Strukturert og søkbar

  • Oppdatert og kvalitetssikret innhold

  • Enkel tilgang via widget

Strukturert og søkbar kunnskapsdatabase

Informasjonen publiseres i én eller flere kategorier og er søkbare i søkemotorer slik som Google via en kraftig søkefunksjon. Dere kan selv opprette synonymer og alternative søkeord.

 
 

Smart widget på hjemmesiden

Med en stilig widget på hjemmesiden deres får de besøkende enkel tilgang til kunnskapsdatabasen og andre alternative kontaktveier.

Oppdatert og kvalitetssikret innhold

Angi ansvarlige for ulikt innhold som mottar varsler når det er på tide å gå gjennom og oppdatere innholdet i er kunnskapsdatabase.

 
Smart layout, struktur og tilpasset design

Kunnskapsdatabasen er like enkel å navigere i både for medarbeidere og besøkende. Selvfølgelig kan dere tilpasse designet etter egen grafisk profil.

Innsikt og løpende forbedringer

Dere ser lett hvilken informasjon som må forbedres i kunnskapsdatabasen, takket være tilbakemeldinger fra kundene. Dere kan også koble til eksterne statistikkverktøy som f.eks. Google Analytics.

En skytjeneste som ikke krever utvikling

Kundo Knowledge er en skytjeneste. Det betyr at Kundo håndterer alle oppdateringer og utvikling, slik at dere kan konsentrere dere om andre ting.

barncancerfonden-1 arla-1 tikkurila-1 urochpenn fmmattsson-1 angelholm-2

Slik fungerer Kundo Knowledge

bild text 1

1. Opprett kunnskapsdatabasen i Kundo

Dere oppretter raskt og enkelt en kunnskapsdatabase i Kundos system. Vi hjelper dere med alle stegene på veien og med å tilpasse kunnskapsdatabasen til den grafiske profilen deres. Vi lærer dere opp og viser hvordan dere tydelig lenker til kunnskapsdatabasen på hjemmesiden.

bild text 1

2. Medarbeiderne deres kan enkelt publisere informasjon

Kunnskapsdatabasen gir medarbeiderne et enkelt verktøy for raskt å publisere veiledninger, artikler og annen nyttig informasjon. På den måten slipper dere det ofte omstendelige arbeidet med å oppdatere materiale direkte på hjemmesiden. Dere kan formatere veiledningene med bilder, videoer, lenker og alt annet dere måtte behøve.

3. Besøkende søker og finner raskt det riktige svaret i kunnskapsdatabasen

Kundene finner kunnskapsdatabasen via nettstedet deres eller via søk på Google. En enkel søkefunksjon leder kunden til eksisterende spørsmål eller andre ressurser, slik at de i mange tilfeller får svar på spørsmålene sine uten å måtte kontakte dere direkte.

4. Dere får tilbakemelding på innholdet

De besøkende kan enkelt gi tilbakemelding om veiledningen. Dersom de opplever at veiledning ikke er til hjelp, vil de besøkende bli henvist til alternative kontaktveier automatisk.  Dere vil også få statistikk over hvilke veiledninger og informasjon som fungerer bra, samt hva som kan forbedres.

5. Dere har full kontroll på at kunnskapsdatabasen er oppdatert og aktuell

Dere utnevner innholdsansvarlige som mottar løpende påminnelser om å gå gjennom innholdet som de har ansvar for. Dere sikrer at kunnskapsdatabasen inneholder aktuell og relevant informasjon.

4 Min lesning
Bilkollektivet

Sømløs medlemsopplevelse med Kundo Bilkollektivet er et non-profit samvirkeforetak som tilbyr sine medlemmer å dele bil. De ...

Les innlegg kundehistorier
1 Min lesning
Inrego

Inrego er selskapet som har som mål å forlenge livslengden på IT-produkter. Gjennom å kjøpe inn, renovere og selge ...

Les innlegg kundehistorier
4 Min lesning
Safedrive

“Vi kunne aldri gått tilbake, da måtte vi ha doblet bemanningen. Så mye mer effektive har vi blitt etter at vi begynte å ...

Les innlegg kundehistorier

Hvorfor Kundo?

Vi vet at det krever mer enn et godt system for å levere kundeservice i verdensklasse. Vi ønsker derfor å hjelpe dere å lykkes i alle deler av kundeservicen. Les mer om hele tilbudet vårt her!

Personlig service

For at dere skal få mest mulig ut av Kundos system, får dere tildelt en egen Success Manager som hjelpe dere å lykkes! I tillegg til å hjelpe til med oppstart og opplæring av hele teamet ditt, er deres Success Manager alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Les mer om servicen vår
Kurs

Som et supplement til systemet vårt, organiserer vi sammen med partnerne våre kurs om hvordan dere best møter kunden i de digitale kanalene. Vi har for eksempel kurs for kundeservice i chat og sosiale medier.

Les mer om kursene våre
Ekspertise

Hva er de nyeste funnene og trendene i bransjen? Hvordan jobber andre? Hos Kundo jobber vi hele tiden hardt for å hjelpe dere med å ta del i alle de spennende tingene som skjer i kundeservicebransjen. Vi gir dere råd, kunnskap og inspirasjon.

Les mer om ekspertisen vår

Samle all digital kundeservice på ett og samme sted

Kundo tilbyr verktøy for alle digitale kundeservicekanaler. Her samles samtaler fra alle kanaler på samme sted for enkel oversikt og kontroll.
 

 

Kundo Chat

Smart og enkel kundechat på hjemmesiden deres

Mer om Kundo Chat
chat_ill_02.1a7e270caeb7

Kundo Mail

Samarbeid i samme innboks

Mer om Kundo Mail
mail_ill_02.a37f3436a65d

Kundo Social

Administrer kundeservicen på Facebook

Mer om Kundo Social
social_ill_02.6f7ec302c890

Kundo Forum

Tilgjengelig kundeservice hele døgnet

Mer om Kundo Forum
forum_ill_02.ac3665a58841 (1)

Kundo Knowledge

Samle spørsmål og svar i en kunnskapsbank

Mer om Kundo Knowledge
knowledge_ill_05.83e9c99595a7

Kundo Help Center

  • Èn vei inn til kundeservice
  • Enkel å oppdatere og endre
  • En naturlig del av hjemmesiden deres
Mer om Help Center
Rityta 8

Kundo Calls

  • Enkelt og raskt å komme igang med å logge og tagge samtaler i Kundo
  • Smarte funksjoner for samarbeid, oppfølging og saksbehandling
  • Få tydelig statistikk over alle deres innkommende telefonsamtaler
Illustrations_Calls-0