Gi kundene raskere svar med Self-service fra Kundo

Gi kundene dine hjelp til å hjelpe seg selv! Med self-service fra Kundo kan du enkelt sikre at kundene dine raskt får svar på spørsmålene sine, selv når du og kollegene dine ikke er tilgjengelige.

 • Raske svar døgnet rundt
 • Få færre gjentakende spørsmål
 • Få statistikk og verdifull innsikt

Raske svar døgnet rundt

Med selvbetjening kan du tilby god kundeservice døgnet rundt. Samle de vanligste spørsmålene på ett sted, slik at kundene raskt kan finne svar.

 
 

Få færre gjentakende spørsmål

Når kundene dine finner svar på spørsmålene sine selv, trenger du ikke å bruke tid på å svare på det samme spørsmålet om og om igjen. Det gjør at dere får inn færre henvendelser slik at dere kan bruke tiden på andre ting.

Hvilke kontaktveier inngår? 

 

Help Center

 • Samle alle deres kanaler på et sted.
 • Enkelt å oppdatere og endre
 • En naturlig del av nettsiden
Les mer
HelpCenter-1 kopia 2

Forum

 • Tilgjengelig kundeservice døgnet rundt
 • Stadig aktuelt innhold 
 • Minsker antall gjentagende henvendelser
Les mer
Forum

Kom igang idag!

Vi tilbyr ulike pakker basert på hvor mange kundehenvendelser dere mottar. Velg den pakken som passer dere best. 

Self-service
Light

Samle alt hjelpemateriellet i et søkbart hjelpesenter der kundene selv finner frem.

 • 1 help center med ubegrenset antall guider og kategorierSupport & Oppstart
  Help center

  Med ett help center kan ni skapa guider som svarar på era besökares vanligaste frågor. På så sätt kan ni erbjuda kundservice dygnet runt och minska antalet inkommande ärenden.

 • Support & Oppstart
  Support & uppstart

  Vi guidar er med konfiguration och erbjuder digitala utbildningsvideos i verktyget för att ni ska komma igång så snabbt och bra som möjligt med Kundo.

Book en demo
Full

La de besøkende hjelpe dere med å bygge en relevant spørsmålsbank! Suppler hjelpesenteret med vårt unike forum med brukergenerert innhold.

 • 1 help center med integrert forum
  Help center

  Med ett help center kan ni skapa guider som svarar på era besökares vanligaste frågor. På så sätt kan ni erbjuda kundservice dygnet runt och minska antalet inkommande ärenden.

  Forum

  Forumet bygger på användargenererat innehåll och uppdateras automatiskt när nya frågor ställs. Därför är innehållet alltid uppdaterat och relevant för era besökare.

 • Personlig Success Manager
  Personlig Success Manager

  En dedikerad kontaktperson som hjälper er att bli framgångsrika i användningen av Kundo. Er Success Manager stöttar er med införandet av plattformen från start till mål och därefter när ni behöver stöd och coachning för att nå era mål.

Book en demo
Se våre pakker

Mer enn en plattform

Vi vet at det krever mer enn et godt system for å levere kundeservice i verdensklasse. Vi ønsker derfor å hjelpe dere å lykkes i alle deler av kundeservicen. Les mer om hele tilbudet vårt her!

 

Personlig service

For at dere skal få mest mulig ut av Kundos system, får dere tildelt en egen Success Manager som hjelpe dere å lykkes! I tillegg til å hjelpe til med oppstart og opplæring av hele teamet ditt, er deres Success Manager alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Les mer om servicen vår
Kurs

Som et supplement til systemet vårt, organiserer vi sammen med partnerne våre kurs om hvordan dere best møter kunden i de digitale kanalene. Vi har for eksempel kurs for kundeservice i chat og sosiale medier.

Les mer om kursene våre
Ekspertise

Hva er de nyeste funnene og trendene i bransjen? Hvordan jobber andre? Hos Kundo jobber vi hele tiden hardt for å hjelpe dere med å ta del i alle de spennende tingene som skjer i kundeservicebransjen. Vi gir dere råd, kunnskap og inspirasjon.

Les mer om ekspertisen vår
 

Kundo håndterer over 1.000.000+ henvendelser per måned og over 20.000 kundeservicemedarbeidere jobber i systemene våre hver dag.

Her er noen av organisasjonene som har forbedret sin kundeservice med Kundo:

 
hennig_olsen-3 safedrive (1) exceline (1) bilkollektivet (1) anker_studentbolig (1) heimstaden-1