Kundo Chat

Smart og enkel live chat på hjemmesiden

Med en live chat på nettsiden blir dere mer tilgjengelig og kan raskere hjelpe kundene på en personlig måte.

  • Personlig behandling

  • Rask håndtering

  • Enkelt og kjent grensesnitt

  • Oppfyller krav til behandling av personvern (GDPR)

Brukervennlig live chat

En stilig, responsiv og brukervennlig kundeservice chat. Like enkel å bruke for dere som for de som besøker hjemmesiden.

 
 

Skap et personlig møte med en kundeservice chat

En kundeservice chat gjør at dere kan tilby den personlige tilstedeværelsen på hjemmesiden som de besøkende forventer.

Hjelp kundene raskere med en live chat

Raskere enn e-post, enklere enn telefon. En kundeservice chat hjelper dere å løse de besøkendes problemer med det samme.

 
 

Effektiviser kundedialogen med chatassistenten

Effektiviser kundservice i chatten uten å miste det personlige møte, og uten omfattende implementering av komplekse AI-system som ellers kreves for en chatbot. 

Les mer
Smarte chat funksjoner gir effektiv kundeservice

Ferdige svar, statistikk, saksfordeling og flere andre funksjoner som gjør hverdagen enklere for kundeserviceavdelingen.

En kundeservice chat hjelper flere samtidig

En live chat øker sjansene deres for å få kontakt med flere målgrupper. I tillegg kan dere administrere flere live chatter samtidig.

Økt tilgjengelighet gir økt salg på nett

Øk salget ved at dere alltid er tilgjengelig for potensielle kunder på hjemmesiden via kundeservice chatten.

lakareutangranser-1 sr-2 apoteket-1 barncancerfonden-1 arla-1 angelholm-1

Slik fungerer Kundo Chat

bild text 1

1. Plasser chatten på hjemmesiden

Velg hvilke sider live chatten skal vises på, og plasser noen linjer med kode på hjemmesiden. Dere tilpasser utseendet på live chatten og hvem som skal kunne svare på henvendelser via chatten direkte i Kundos kontrollpanel.

bild text 2

2. Kunden chatter med dere

Chatten vises på hjemmesiden kun når medarbeiderne deres aktivt har valgt å vise at de er tilgjengelige for å chatte. Når kunden klikker på chatten, blir den møtt av en velkomstmelding og kan deretter enkelt stille spørsmålet sitt.

3. Medarbeidere svarer på chatter

Live chatten tildeles automatisk til en tilgjengelig medarbeider som mottar et tydelig varsel i Kundo. Medarbeideren kan nå svare på chatten, se hvilken side kunden befinner seg på, og sende og motta filer. Dere bestemmer selv hvor mange kundeservice chatter som skal kunne håndteres samtidig.

4. Historikk og statistikk

Chathistorikken lagres og er søkbar etterpå. Henvendelsene kan kategoriseres med koder, tilordnes til kolleger og merkes for oppfølging. Chattene registreres på kundens kundekort, og dere kan dermed raskt se om kunden har kontaktet dere i flere kanaler. Oversiktlig statistikk viser informasjon om antall live chatter og hvordan de har blitt håndtert i deres digitale saksbehandlingssystem.

1 Lesingen min
Bravida

“Med Kundo Mail fikk vi helt nye forutsetninger for bedre samarbeid” Bravida har mer enn 50 000 kunder i hele Norden. Bare i ...

Les innlegg kundehistorier
1 Lesingen min
Kundeservice B2B

Hvordan skiller egentlig kundeservice i B2B seg fra B2C? I denne guiden tar vi for oss forskjellene, og gir deg gode tips ...

Les innlegg guider og materialer

Hvorfor Kundo?

Vi vet at det krever mer enn gode verktøy for å levere kundeservice i verdensklasse. Vi ønsker derfor å hjelpe dere å lykkes i alle deler av kundeservicen. Les mer om hele tilbudet vårt her!

Personlig service

For at dere skal få mest mulig ut av Kundos produkter, får dere tildelt en egen Success Manager som hjelpe dere å lykkes! I tillegg til å hjelpe til med oppstart og opplæring av hele teamet ditt, er Success Manager alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Les mer om servicen vår
Kurs

Som et supplement til produktene våre organiserer vi sammen med partnerne våre kurs om hvordan dere best møter kunden i de digitale kanalene. Vi har for eksempel kurs for kundeservice i chat og sosiale medier.

Les mer om kursene våre
Ekspertise

Hva er de nyeste funnene og trendene i bransjen? Hvordan jobber andre? Hos Kundo jobber vi hele tiden hardt for å hjelpe dere med å ta del i alle de spennende tingene som skjer i kundeservicebransjen. Vi gir dere råd, kunnskap og inspirasjon.

Les mer om ekspertisen vår

Samle all digital kundeservice på ett og samme sted

Kundo tilbyr verktøy for alle digitale kundeservicekanaler. Her samles samtaler fra alle kanaler på samme sted for enkel oversikt og kontroll.


 

 

Kundo Forum

Tilgjengelig kundeservice hele døgnet

Mer om Kundo Forum
forum_ill_02.ac3665a58841 (1)

Kundo Mail

Samarbeid i samme innboks

Mer om Kundo Mail
mail_ill_02.a37f3436a65d

Kundo Chat

Smart og enkel kundechat på hjemmesiden deres

Mer om Kundo Chat
chat_ill_02.1a7e270caeb7

Kundo Knowledge

Samle spørsmål og svar i en kunnskapsbank

Mer om Kundo Knowledge
knowledge_ill_05.83e9c99595a7

Kundo Social

Administrer kundeservicen på Facebook

Mer om Kundo Social
social_ill_02.6f7ec302c890