Samle alle deres kundeservicekanaler på et og samme sted

Med et Help-center fra Kundo får dere et naturlig sted for all deres kundeservice.  Lag et knutepunkt for kundeservice med kontaktveier og selvhjelp direkte på din egen nettside.

  • En vei til deres kundeservice
  • Enkelt å oppdatere og endre 
  • En naturlig del av deres nettside 
Book en demo

Selvhjelp og kontaktveier på samme sted

Lag maler for de vanligste spørsmålene og vis tydelig hvordan man kan kontakte deg. På den måten kan de besøkende velge det som passer dem best.

 
 

Gjør kundeservice til en naturlig del av deres nettside

Besøkende kan få hjelp uten å forlate nettstedet ditt. Integrer støtten på hvilken som helst side og tilpass fonten og utseendet. En bedre og mer konsistent kundeopplevelse som skaper mer fornøyde kunder!

Ta kontroll over kontakt-siden

Nå kan du endre og oppdatere kontaktsiden når og hvordan du vil uten å måtte involvere andre avdelinger. La kundeservice være i kontroll over sitt fremste verktøy.

 
Book en demo
Les mer om self-service

Mer enn en plattform

Vi vet at det krever mer enn et godt system for å levere kundeservice i verdensklasse. Vi ønsker derfor å hjelpe dere å lykkes i alle deler av kundeservicen. Les mer om hele tilbudet vårt her!

 

Personlig service

For at dere skal få mest mulig ut av Kundos system, får dere tildelt en egen Success Manager som hjelpe dere å lykkes! I tillegg til å hjelpe til med oppstart og opplæring av hele teamet ditt, er deres Success Manager alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Les mer om servicen vår
Kurs

Som et supplement til systemet vårt, organiserer vi sammen med partnerne våre kurs om hvordan dere best møter kunden i de digitale kanalene. Vi har for eksempel kurs for kundeservice i chat og sosiale medier.

Les mer om kursene våre
Ekspertise

Hva er de nyeste funnene og trendene i bransjen? Hvordan jobber andre? Hos Kundo jobber vi hele tiden hardt for å hjelpe dere med å ta del i alle de spennende tingene som skjer i kundeservicebransjen. Vi gir dere råd, kunnskap og inspirasjon.

Les mer om ekspertisen vår