Om Kundo

 

Om oss

Kundo tilbyr moderne verktøy for digital kundeservice. Vårt skybaserte system hjelper dere å tilby en bedre og mer effektiv kundedialog.

Siden starten i 2010 har målet vårt vært å tilby verktøy som gir organisasjonen deres bedre mulighet til å lykkes med kundeservice i digitale kanaler. Vi ønsker å møte de stadig høyere forventningene til åpenhet og tilgjengelighet som kundene har i dag. Vår oppgave er å gjøre kundeservice til hjertet i organisasjonen gjennom effektiv service, mer tilfredse kunder og økt forretningsinnsikt. Vi ser ikke kundeservice som en nødvendig kostnad, men som en investering i markedsføring og forretningsutvikling.

 
Personlig service

Hos Kundo får dere tildelt en success manager som hjelper dere med å lykkes! Dere får dra nytte av Kundos omfattende servicetilbud, med blant annet oppstartsmøter, opplæring, regelmessig oppfølging og personlig service.

Eksperter på kundeservice

I Kundo er vi eksperter på kundeservice fordi vi har lært av de beste – kundene våre! Sammen utvikler vi stadig nye funksjoner og verktøy for å gjøre fremtidens kundeservice enda bedre.

Bakgrunn

Kundene våre er hovedsakelig nordiske bedrifter, myndigheter og ideelle organisasjoner, men tjenestene er tilgjengelige på 9 språk og brukes av flere internasjonale selskaper. Kundo ble grunnlagt i 2010 og har i dag 60 ansatte.

Kontorer i Stockholm, Malmö, Oslo & Helsingfors og kunder i hele Europa

Idag har vi kontor i både Stockholm, Malmö, Oslo og Helsingfors. Vi har kunder i hele Nord-Europa og salg rettet mot Sverige, Norge og Finland.

Eksperter på kundeservice

Vi i Kundo er eksperter på kundeservice fordi vi har lært av de beste - kundene våre! Sammen utvikler vi stadig nye funksjoner og verktøy for å gjøre fremtidens kundeservice enda bedre.

60 ansatte og 450 kunder

Idag består Kundo av 60 ansatte fordelt på to kontorer, og antallet kunder har vokst til ca 450 stk.!

Ta kontakt med oss, så forteller vi mer

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne det riktige produktet for akkurat deres virksomhet.

 
 

Vil du bli en av oss?

Hjelp oss å gjøre kundeservice til hjertet i enhver organisasjon!

Oppdag mer fra Kundo

3 Min lesning
Kila Möbler

"Med dagens volum ville ikke Outlook ha fungert" Kila Möbler har siden oppstarten i 1978 spesialisert seg på hagemøbler og ...

Les innlegg kundehistorier
3 Min lesning
Hemglass

40–60 % færre e-poster takket være Kundo Hemglass er selskapet som siden 1968 har spredt glass og glede rundt om i Sverige. ...

Les innlegg kundehistorier
1 Min lesning
Carlsberg Sverige

Carlsberg er i dag et av Sveriges største bryggerier med flere kjente varemerker. Det store produksjonsanlegget ligger i ...

Les innlegg kundehistorier