Om Kundo

Med smarte verktøy for digital kundeservice ønsker vi å gjøre kundeservice til hjertet i organisasjonen.

 

Om oss

Kundo tilbyr moderne verktøy for digital kundeservice. Vårt skybaserte system hjelper dere å tilby en bedre og mer effektiv kundedialog.

Siden starten i 2010 har målet vårt vært å tilby verktøy som gir organisasjonen deres bedre mulighet til å lykkes med kundeservice i digitale kanaler. Vi ønsker å møte de stadig høyere forventningene til åpenhet og tilgjengelighet som kundene har i dag. Vår oppgave er å gjøre kundeservice til hjertet i organisasjonen gjennom effektiv service, mer tilfredse kunder og økt forretningsinnsikt. Vi ser ikke kundeservice som en nødvendig kostnad, men som en investering i markedsføring og forretningsutvikling.

 

"Samtidig som vi vil vokse, vil vi også forsterke det som gjør oss unike og det som gjør at kundene våre verdsetter oss. Vi kommer til å fortsette med å verne om bedriftskulturen vår og leve som vi lærer, nemlig å la kundeservice være hjertet i organisasjonen vår.  Å fortsette å ha et nært samarbeid med kundene våre er både selvfølge og en sentral del av strategien vår for videre vekst."
- Rasmus Kjellman, adm.dir. i Kundo.

 
Personlig service

Hos Kundo får dere tildelt en success manager som hjelper dere med å lykkes! Dere får dra nytte av Kundos omfattende servicetilbud, med blant annet oppstartsmøter, opplæring, regelmessig oppfølging og personlig service.

Eksperter på kundeservice

I Kundo er vi eksperter på kundeservice fordi vi har lært av de beste – kundene våre! Sammen utvikler vi stadig nye funksjoner og verktøy for å gjøre fremtidens kundeservice enda bedre.

Bakgrunn

Kundene våre er hovedsakelig nordiske bedrifter, myndigheter og ideelle organisasjoner, men tjenestene er tilgjengelige på 9 språk og brukes av flere internasjonale selskaper. Kundo ble grunnlagt i 2010 og har i dag over 40 ansatte.

Kontorer i Stockholm & Oslo, og kunder i hele Europa

Idag har vi kontor i både Stockholm og Oslo. Vi har kunder i hele Nord-Europa og salg rettet mot Sverige, Norge og Finland.

Eksperter på kundeservice

Vi i Kundo er eksperter på kundeservice fordi vi har lært av de beste - kundene våre! Sammen utvikler vi stadig nye funksjoner og verktøy for å gjøre fremtidens kundeservice enda bedre.

Ca 50 ansatte og 370 kunder

Idag består Kundo av ca. 50 ansatte fordelt på to kontorer, og antallet kunder har vokst til nesten 400 stk.!

Ta kontakt med oss, så forteller vi mer

Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne det riktige produktet for akkurat deres virksomhet.

Kontakt oss
 
 

Vil du bli en av oss?

Hjelp oss å gjøre kundeservice til hjertet i enhver organisasjon!

Ledige stillinger

Oppdag mer fra Kundo

4 Lesingen min
Bilkollektivet

Sømløs medlemsopplevelse med Kundo Bilkollektivet er et non-profit samvirkeforetak som tilbyr sine medlemmer å dele bil. De ...

Les innlegg kundehistorier
1 Lesingen min
Inrego

Inrego er selskapet som har som mål å forlenge livslengden på IT-produkter. Gjennom å kjøpe inn, renovere og selge ...

Les innlegg kundehistorier
4 Lesingen min
Safedrive

“Vi kunne aldri gått tilbake, da måtte vi ha doblet bemanningen. Så mye mer effektive har vi blitt etter at vi begynte å ...

Les innlegg kundehistorier