Tilgjengelig kundeservice døgnet rundt med Forum

Minske antall henvendelser til kundeservice med et eget forum. Med et forum fra Kundo tilbyr dere kundeservice døgnet rundt med de vanligste stilte spørsmålene samlet på et sted. 

  • Tilgjengelig kundeservice døgnet rundt 
  • Stadig aktuelt innehold 
  • Minsker antall gjentagende henvendelser 
Book en demo

Tilgjengelig selvhjelp døgnet rundt i et forum

Forumet er tilgjengelig for dine besøkende døgnet rundt og lett tilgjengelig på mobil, nettbrett og datamaskin. Med ditt eget forum sikrer du at dine kunder og besøkende alltid kan finne svar på spørsmålene sine.

 
 

Kundeforum med brukergenerert innhold

Forumet oppdateres enkelt når nye spørsmål stilles, og er dermed alltid aktuelt og relevant for dine besøkende. Ditt støtteforum blir en levende FAQ som hele tiden fylles med nye spørsmål og svar.

Supportforum med personlig kundservice

Skap en økt følelse av personlig tilstedeværelse, uten at det tar mer tid! Bli kjent med kundene dine gjennom tilbakemeldinger, ros og forslag til forbedringer. Med et forum får du effektiviteten av ferdige spørsmål og svar uten å at det går på bekostning av din personlige kundeservice.

 
Et forum som minsker gjentagende spørsmål

Forumet reduserer raskt gjentagende spørsmål ved å gjøre vanlige svar og informasjon tilgjengelig for flere.

Verktøy for oppfølgning og statistikk

I Kundos plattform får du oversiktlig statistikk som hjelper deg med å følge opp antall saker, vanlige spørsmål og forbedringsmuligheter.

En skytjeneste som ikke trenger noen utvikling

Kundo er en skytjeneste som oppdateres av oss. Alt slik at du kan fokusere på å levere service i verdensklasse.

Book en demo
Les mer om self-service

Mer enn en plattform

Vi vet at det krever mer enn et godt system for å levere kundeservice i verdensklasse. Vi ønsker derfor å hjelpe dere å lykkes i alle deler av kundeservicen. Les mer om hele tilbudet vårt her!

 

Personlig service

For at dere skal få mest mulig ut av Kundos system, får dere tildelt en egen Success Manager som hjelpe dere å lykkes! I tillegg til å hjelpe til med oppstart og opplæring av hele teamet ditt, er deres Success Manager alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Les mer om servicen vår
Kurs

Som et supplement til systemet vårt, organiserer vi sammen med partnerne våre kurs om hvordan dere best møter kunden i de digitale kanalene. Vi har for eksempel kurs for kundeservice i chat og sosiale medier.

Les mer om kursene våre
Ekspertise

Hva er de nyeste funnene og trendene i bransjen? Hvordan jobber andre? Hos Kundo jobber vi hele tiden hardt for å hjelpe dere med å ta del i alle de spennende tingene som skjer i kundeservicebransjen. Vi gir dere råd, kunnskap og inspirasjon.

Les mer om ekspertisen vår