Forbedre kundeservicen med et saksbehandlingssystem

Med et saksbehandlingssystem for kundeservice kan du samarbeide effektivt med dine medarbeidere for alle innkommende henvendelser. Du kan enkelt sørge for at alle henvendelser blir håndtert på riktig måte og at alle henvendelser blir besvart i tide.

Saksbehandlingssystem fra Kundo

 

Hva er et saksbehandlingssystem?

Med et saksbehandlingssystem for e-post og kundeservice kan du samle alle innkommende henvendelser i et og samme verktøy som er skreddersydd for samarbeid, oppfølgning, statistik og innsikter. På den måten kan du og dine medarbeidere være trygge på at alle henvendelser håndteres effektivt og at ingenting faller mellom stolene. 

 
 

Hvordan velger jeg et saksbehandlingssystem?

Når du skal velge saksbehandlingssystem er det viktig å fokuseres på bedriftens behov. Saksbehandlingssystem deles ofte opp i enkle og komplekse saker. I enkle saker kan medarbeideren selv svare kunden direkte, mens i komplekse saker må en ofte tildele kollegaer forskjellige henvendelser. Beste er et saksbehandlingssystem som har mulighetene for begge funksjonene, se hva dere har behov for.

Kan jeg håndterer flere kanaler i et saksbehandlingssystem?

Ett moderne saksbehandlingssytem for kundeservice lar deg håndtere alle deres kanaler i samme verktøy. Det er for eksempel vanlig at man får henvendelser fra e-post, sosiale medier og chat som en ønsker samlet i et saksbehandlingssystem. 

 
 

Hvilke funksjoner er de viktigste i et saksbehandlingssystem?

I ett saksbehandlingssystem for kundeservice er ofte samarbeidsfunksjoner høyt etterspurt. Det å kjapt kunne se hvem som er på ulike henvendelser og tildele henvendelser mellom medarbeidere  er en viktig funksjon. Andre ettertraktete funksjoner er muligheten for å kunne kategorisere og tagge de ulike henvendelsene, få statistikk over responstid og antall henvendelser, og muligheten for å spesifisere en Service level agreement(SLA). 

 

Funksjoner i Kundos saksbehandlingssystem 

  • Saksbehandling for mail, chat og sosiale medier 
  • Samarbeid effektivt. Se hva dine kollegaer jobber på i sanntid.
  • Tildele, kategorisere, kommentere og spørre kollegaer.
  • Henvendelsesnummer for enklere oppfølgning 
  • Innstillinger for svartider og åpningstider. 
  • Statistikk og oppfølgning 
  • Og mye mer!

Les mer