Forbedre dine kundedialoger med AI

Vi hjelper deres kundeserviceteamet med å komme i gang med enkle AI-funksjoner slik at dere kan jobbe smart og øke kvaliteten på deres kundedialoger.

  • Generer raske og personlige svar til deres kunder
  • Bruk AI for å finne riktige guider og informasjon
  • Mennesker har kontroll over AI, ikke omvendt
ai

Bruk Smart Suggestions for å finne veiledninger fra kunnskapsbanken raskt. Kundo analyserer innholdet i e-postene som kommer inn, identifiserer kjerneproblemet kunden har, og finner frem veiledninger som passer til det aktuelle problemet – på tvers av ulike språk.

self-service

Finn relevante veiledninger og annet materiale for selvhjelp automatisk

Når du har ressursene for problemløsning for hånden, kan du bruke Smart Replies til å generere et personlig svar på e-postene du får, i løpet av få sekunder. Dra nytte av mulighetene i å berike dine egne data med hjelp fra en smart AI som ChatGPT.

glade folk

Generer personlige svar til hver enkelt kunde

Kundeservicemedarbeiderne – ikke AI – skal ha kontroll over kundeopplevelsen. AI skal være en hjelpende hånd som kommer med forslag og kontekst som gjør kundeservicemedarbeiderne enda mer produktive. AI-verktøyene våre er utformet for å gi mennesker muligheten til å lykkes – ikke for å erstatte dem.

kundeservicemedarbeider

Mennesker holder i rattet

Personvernlovgivning
Personvernlovgivning

Vi tar personvern på alvor, og har funnet en måte å benytte oss av de nyeste AI-verktøyene på uten at det går på bekostning med brukernes personvern. Ingen personopplysninger forlater EU, vi har databehandleravtaler på plass, og all relevant dokumentasjon blir ivaretatt.

språk
Nordiske språk

Vi ønsker å gjøre generativ AI tilgjengelig for norske bedrifter. Vi har utviklet AI-verktøyene våre i Norden, for Norden, og de fungerer fantastisk bra på norsk, svensk og finsk!

ai
Mennesker

Innholdet som genereres i AI-løsningen, kontrolleres alltid av et menneske før den sendes til kunden. Dermed forenes kraften i AI med kundeservicemedarbeidernes service og kompetanse.

Vil du vite mer?