En god kundeservice er A og O. Og AI.

Øk produktiviteten og presisjonen med en AI-assistent. Våre AI-funksjoner gjør at du kan jobbe smartere og øke kvaliteten. De er utviklet og designet med AI's kraft og er laget for å brukes sammen med kundeservicemedarbeidernes sikkerhet og erfaring.

  • Generer raske og personlige svar
  • La AI-assistenten finne de riktige guidene og informasjonen
  • Ha kontroll over AI-en, ikke omvendt
ai
Med vår AI-funksjon, Smart Replies, kan du på noen øyeblikk generere personlige svar og gi kundene akkurat den hjelpen de trenger uten å måtte vente.
self-service

Raskere enn vi kan si AI

Finn problemet raskt og gi svaret enda raskere. Vår AI-funksjon, Smart Suggestions, går gjennom innholdet i innkommende e-postmeldinger, identifiserer problemet og anbefaler passende guider og materiale fra en kunnskapsbank. Ved at systemene våre raskt finner det beste selvhjelpsmaterialet, kan du øke kundelojaliteten og effektiviteten i kundeservicen.
glade folk

La AI-assistenten gjøre jobben

Med AI styrker du kundeservicen, øker produktiviteten og forbedrer presisjonen. AI er en effektiv medhjelper og riktig håndtert er den medarbeiderens beste venn. Takket være AI er det mulig å skape fantastiske kundeopplevelser, og ettersom AI stadig utvikler seg, utvikles også det vi kan gjøre sammen.
kundeservicemedarbeider

AI – medarbeiderens beste venn

Personvernlovgivning
GDPR

Våre AI-verktøy er skapt med brukernes personvern i tankene. Ingen personopplysninger forlater EU, Data Processing Addendums er på plass og all relevant dokumentasjon tas hånd om i henhold til GDPR-regelverket.

språk
Nordiske språk

Våre AI-funksjoner er laget i Norden, for Norden og fungerer fantastisk godt på norsk, svensk og finsk. Kiitos!

ai
Mennesker i kontroll

Innholdet som genereres av AI kontrolleres alltid av et menneske før det sendes til kunden. AI'ens kraft kombineres med kundeservicemedarbeidernes følelse, stil og erfaring.