On demand: Slik jobber Arla for å effektivisere sin kundeservice

Sofie Ekman

Sofie Ekman

Vi har invitert Christina Bröthlin fra Arla Foods til å snakke om hvordan hun og Arla jobber med kundeservice. Det ble en samtale fylt med innsikt, refleksjoner, erfaringer og tips fra Christinas mange år som forbrukerformidler i Arla.

Arla er et av de desidert mest kjente merkene i Sverige, og når det kommer til å produsere økologiske meieriprodukter er de faktisk de største i verden. Vi kjenner produktene deres godt, men det vi kanskje ikke er så kjent med er kundeservicen deres. Hva slags spørsmål får de, hvilke utfordringer møter de og hvordan takler de dem? Ja, som du kan høre, har vi mange spørsmål. Så derfor inviterte vi Christina Bröthlin, som er forbrukerkommunikatør i Arla Foods, til et webinar hvor vi fant ut alt vi lurer på.

Under webinaret snakker vi om hvordan Arlas kundeservice har utviklet seg, hva som har vært vanskelig, og hva som har vært spesielt vellykket. Vi snakker også om hvorfor Arla bestemte seg for å begynne å bruke en selvbetjeningsløsning som Kundos forum og hvilke fordeler Christina har sett med den investeringen. Med flere eksempler fra det virkelige liv har vi fått et innblikk i det daglige arbeidet med forbrukerkontakt i Arla Foods, og får flere konkrete tips til hvordan du effektivt kan jobbe med kundeservice.

I webinaret fikk vi høre om:

  • Utfordringer hun møtte i arbeidet sitt
  • Hvordan Arlas kundeservice har utviklet seg
  • Det hun ser på som spesielt vellykkede satsinger
  • Hvilke resultater de kunne se

Håper du finner webinaret interessant!