2 MIN LESING

6 grunner til å bruke Kundo Mail

2019-02-03 Adam Svensson
 
 

Noen ganger er vi så godt vant med de verktøyene vi benytter oss av, at vi ikke tenker stort på hva som kan bli bedre. Bruker du i dag Outlook, Gmail eller en annen vanlig e-postløsning for håndtering av kundeservice på mail? Her er 6 gode grunner til hvorfor dere bør bytte til Kundo Mail.

1. Enklere samarbeid

Takket være samarbeidsfunksjonene i Kundo Mail, ser du med en gang hvem som jobber med hva. Dere kan være mange personer samtidig i mailen uten at dere kolliderer eller gjør dobbeltarbeid. Verktøyet tilbyr flere smarte funksjoner for automatisk fordeling av innkommende mail, oppfølginger og prioriteringer.

2. Enkel og tydelig statistikk

Hvor mange mail får vi og hvor raskt svarer vi? Innen hvilke områder får vi flest spørsmål? Akkurat som i alle Kundos verktøy, har dere full oversikt over statistikken, og dere kan enkelt sette opp automatiske rapporter.

3. Se hva som har blitt sagt før

Alle medarbeidere kan enket se tidligere konversasjoner med kunden. Har dere flere produkter fra Kundo, ser dere selvfølgelig samtlige tidligere konversasjoner, uansett i hvilken kanal de har funnet sted. Dere slipper usikkerhet, eller å måtte springe fra avdeling til avdeling for å få vite hva som har blitt sagt.

4. Spar tid med ferdige svar

Mange spørsmål ligner hverandre, og krever derfor lignende svar. I Kundo Mail kan du enkelt bruke ferdige tekster i svaret ditt. Det kan være alt fra et kortere stykke til en hel e-post.

5. Smarte regler

Sett smarte regner for hvordan ulike temaer, kunder og spørsmål skal fordeles og prioriteres. Aldri mer farger, flagg eller personlige mapper. Du ser raskt hvem som har ansvar for hva, og får en automatisk melding om det virker som om noe faller mellom stolene.

6. Interne notater

Kommuniser enkelt med kollegaene dine om hva som har blitt sagt og gjort tidligere i hver enkelt sak. Dette med hjelp av kommentarfeltet.

Kundo Mail er et skybasert saksbehandlingssystemsom er enkelt å både sette opp og bruke. Systemet er brukervennlig og inneholder akkurat de funksjonene du trenger i ditt arbeid. Vi er derfor overbevist over at du kommer til å like det fra første stund! 

Bestill en demo, eller last ned og les intervjuet om hvordan Byggfabriken i Sverige klarte å forenkle sine prosesser med hjelp av Kundo Mail.

 

 
 
 
2019-02-03 Adam Svensson
 
 
 

Abonner på vårt nyhetsbrev for tips, inspirasjon og nyheter om kundeservice!