1 MIN LESING

Årsrapporten bekrefter: den sterke veksten fortsetter for Kundo

2020-08-27 Marthe Elise Fottland
 
 

I tøffe tider som nå er det godt med litt positiv bekreftelse i form av strålende resultater. I og med at årsrapporten nå er ferdigstilt, kan vi konstatere at Kundo i det forlengede regnskapsåret 2018/2019, oppnådde en nettoomsetning på 50 millioner svenske kroner. Dette innebærer en årlig vekst på ca. 40%, et godt tall som vi tar med oss når vi fortsetter på vekstreisen vår.

2020 har vært et mildt sagt utfordrene år. Både på individnivå, bedriftsnivå og i verden som helhet. Vi i Kundo har selvsagt merket det også. Derfor er det ekstra gøy å få det svart på hvitt at vi som foretak har vokst såpass mye det siste året.

Nettoomsetting økte med 40%

Når Kundo nå har ferdigstilt årsrapporten for det forlengede regnskapsåret 2018/2019 kan vi glede oss over en kraftig økning i salget. Med en nettoomsetning på 50 millioner svenske kroner øker veksten på årsbasis med ca. 40%. Dette er enda en tydelig indikasjon på at Kundo som selskap er på rett vei, og at kundene våre setter pris på oss.

Trygt fundament i usikre tider

I den usikre tiden som følge av koronapandemien, kjennes det trygt for oss i Kundo og for våre kunder at vi kan vise til en fortsatt positiv utvikling. Med en kraftig vekst i ryggen føler vi oss trygge i møtet med fremtiden. Vi fortsetter å levere med det samme, høye nivået som vi alltid har gjort, både når det kommer til våre produkter og vår service.

Er du nysgjerrig på Kundo og våre digitale kundeserviceverktøy? Kontakt oss, så forteller vi mer!

 
 
 
2020-08-27 Marthe Elise Fottland
 
 
 

Abonner på vårt nyhetsbrev for tips, inspirasjon og nyheter om kundeservice!