Kundo hjelper dere å lykkes

Kundo er en totalleverandør innen digital kundeservice. Med det mener vi at vi har et bredt perspektiv på hvordan dere lykkes med kundeservice.

 

Systemet vårt som er produktet er selvfølgelig kjernen i tilbudet vårt til dere, men for å levere virkelig god og verdiskapende kundeservice kreves det mer enn et godt system. Hos oss får dere rådgivning om valg av kanaler, støtte i innføringen av Kundos system fra start til mål, og opplæring både i systemet vårt og i andre relevante områder innen kundeservice.

Dette skiller oss fra andre leverandører. Vår ambisjon er at dere skal nå målene deres og utvikle kundeservicen, uavhengig av utgangspunkt, størrelsen på organisasjonen og kompetansenivået.

 
 

Deres Success Manager er her for dere

Som kunde hos oss har dere alltid en dedikert kontaktperson som hjelper dere å lykkes med bruken av vårt system. Deres Success Manager vil hjelpe dere med innføringen i systemet og deretter når dere trenger støtte underveis.

  • Oppstartsmøte: Vi holder et oppstartsmøte sammen med dere for å legge grunnlaget for vellykket bruk av systemet og  deres valgte moduler.
  • Oppsett: Vi hjelper dere med å opprette og konfigurere de modulene dere har valgt, slik at dere skal komme i gang så raskt og godt som mulig.
  • Opplæring: Vi gjennomfører opplæring i deres egne lokaler. Vi tror at det er den beste måten å lære på! Vi kan selvfølgelig også gjennomføre opplæring digitalt og tilbyr løpende webinarer som gir repetisjon og fordypning.
  • Proaktiv oppfølging: Deres Success Manager er ekspert på systemet vårt og kan kontakte dere hvis vi merker at noe kan gjøres på en bedre måte.
  • Forretningsgjennomgang: Vi setter opp mål og nøkkeltall sammen og følger de opp regelmessig. På vår årlige forretningsgjennomgang fordyper vi oss i statistikk og måten dere bruker systemet på.

All service fra deres Success Manager er inkludert i prisen dere betaler for systemet og de valgte modulene. Det gjør det enkelt å være kunde hos oss.

 

 
 

Ekspertise og bransjeerfaring

  • Hva forventer kundene og hvordan jobber andre? Vi vet at dette er svært vanlige spørsmål, og vi jobber hardt for å hjelpe dere å få tilgang til relevant informasjon og erfaringer fra bransjen.

  • Rådgivning: Vi veileder dere i beste praksis fra bransjen og deler erfaringer fra andre kunder.

  • Analyse, inspirasjon og trendspaning: Vi utarbeider rapporter og inviterer til seminarer og webinarer.

  • Bransjetreff og kundedager: Dere kommer i kontakt med andre brukere av Kundos system og får ta del av erfaringer og suksesshistorier.

Kurs

I tillegg til opplæring i systemet vårt, tilbyr vi flere kurs innenfor etterspurte områder, som vi vet er sentrale for å skape en moderne og vellykket kundeservice i digitale kanaler. Delta på våre åpne kurs eller la ekspertene våre besøke dere!

Les mer om kursene våre

 

Oppdag mer fra Kundo

1 Min lesning
Carlsberg Sverige

Carlsberg er i dag et av Sveriges største bryggerier med flere kjente varemerker. Det store produksjonsanlegget ligger i ...

Les innlegg kundehistorier
4 Min lesning
Bilkollektivet

Sømløs medlemsopplevelse med Kundo Bilkollektivet er et non-profit samvirkeforetak som tilbyr sine medlemmer å dele bil. De ...

Les innlegg kundehistorier
4 Min lesning
Inrego

Et morsomt verktøy å jobbe i Inrego er selskapet som har som mål å forlenge livslengden på IT-produkter. Gjennom å kjøpe ...

Les innlegg kundehistorier