Med det rette verktøyet, og ut ifra egne behov, skaper dere en bedre kundeservice

Gustav Tranback

Gustav Tranback

Verktøy som er skreddersydde for kundeservice har nesten blitt en nødvendighet for å kunne gi kundeservice på forventet nivå. Med det rette verktøyet kommer både din og dine medarbeideres jobb bli mer gøy, mer verdiskapende, og samtidig enklere!

Det skjer mye innen digital kundeservice. Teknikken utvikles stadig, og synet på rollen til kundeservice forandres. Den tredje utgaven av Kundeservicerapporten peker klart og tydelig på at kundeservice har blitt viktigere i de fleste organisasjoner. Men med mer oppmerksomhet og høyere status kommer også høyere forventninger.

For å møte forventningene fra både kunder og egen organisasjon, er det en gode idé å arbeide så smart og effektivt som mulig. Heldigvis fins det hjelpemidler som dere kan bruke, både for å forenkle og å forbedre det arbeidet dere gjør.

 

”Det er to ting som kreves for å kunne gi bra kundeservice. Dyktige ansatte og rette forutsetninger.” - Christian Pettersson, Selger av kundeserviceverktøy og tidligere kundeservicesjef

 

En viktig komponent for å skape de rette forutsetningene er å velge rett verktøy. I dag, når vi har en mengde verktøy som er skreddersydde for det arbeidet som kundeservice gjør, fins det ingen grunn til å ikke bruke dem. Siden kundeservice til stor del handler om samarbeid og kommunikasjon, er det nødvendig med verktøy der hele teamet kan jobbe sammen.

Kundos kjøpsguide hjelper deg å velge rett

Alle organisasjoner er ulike og med forskjellige behov. Derfor trenger ikke et verktøy som passer en organisasjon nødvendigvis passe en annen. Med et stort forarbeid øker dere sjansen for å finne et verktøy som passer behovene i deres organisasjon perfekt. For å hjelpe dere med akkurat det, har vi på Kundo laget en kjøpsguide!

Med vår interaktive guide blir du tvunget til å stille deg selv alle nødvendige spørsmål som du må ha svar på før du går til innkjøp av et nytt verktøy. Følg våre sju steg og fyll i guiden ut ifra ditt perspektiv. Da får du et tydelig bilde over hva som akkurat dere er i behov av, og hva dere ønsker å få ut av et nytt verktøy.

Hør gjerne av deg til oss dersom du har flere spørsmål angående hva slags kundeserviceverktøy som skulle passe deg og organisasjonen din best!

Last ner Kundos kjøpsguide og begynn reisen mot en bedre og mer effektiv kundeservice:

New call-to-action