Kundo etablerer seg i Sør-Sverige

Gustav Tranback

Gustav Tranback

Med kontor i både Stockholm og Oslo, og på god vei inn i det finske markedet fortsetter Kundos ekspansjon i en rasende fart. Nå går vi også inn i Malmö, for å komme enda nærmere våre eksisterende kunder i området og for å muliggjøre enda raskere vekst.

For drøyt tre år siden åpnet vi i Kundo vårt første kontor utenfor Stockholm. Da var det Oslo som gjaldt, og siden det har vi vokst fra å ha én selger på på plass, til nå å ha snart 10 ansatte innen salg, marked og customer success. I høst tok vi også første steget inn på det finske markedet og har i dag to dedikerte selgere som jobber med det finske markedet.

Nå er tiden inne for å starte opp et nytt kontor og etablering i et nytt område. Denne gangen falt valget på Malmö, for å ta ansvaret for den sørlige delen av Sverige. 

- Som følge av vår strategi med lokal forankring fortsetter vi å etablere oss på flere lokasjoner for å øke veksten. Malmö og Skåne er et naturlig valg for oss da vi har mange eksisterende kunder i området og ser et spennende marked i regionen, sier Rasmus Kjellman, admin. dir. i Kundo.

Nærhet til kunder

Å ha lokal forankring og en geografisk og relasjonsmessig nærhet til kundene våre er noe vi i Kundo alltid har prioritert.  Å være nær kundene er en av grunnene til at vi nå etablerer et kontor i Malmö.

- Da vi allerede har en stor del av kundene våre i Sør-Sverige er et nytt kontor der en utmerket måte å komme enda nærmere kundene våre på, og dermed styrke relasjonene våre, fortsetter Rasmus. 

Er du interessert i være en av de første selgerne i Malmö? Les mer her: Les mer her!