Kundo − Et nært og enklere alternativ til Zendesk

Kundo

Kundo

Vårt fokus på personlig service står i kontrast til Zendesks tilnærming. Ved å velge oss får du en kundeserviceopplevelse som er smidig, effektiv og helt i tråd med dine behov, enten dere er to eller femti kundeservice ansatte.

Vi kommer ofte i kontakt med mindre og mellomstore bedrifter som har behov for et tettere samarbeid og opplever at Zendesk har blitt for komplekst og upersonlig. Å velge en mindre leverandør for digitale kundeserviceverktøy har mange fordeler.

Hvorfor velge Kundo fremfor Zendesk En rask oversikt

Selv om Zendesk i dag er en global gigant innen systemløsninger for kundeservice, deler vi den samme filosofien som er basert på enkelhet og modernitet, men vi i Kundo tar det et skritt videre.

Vi fremhever to aspekter som anses som mest avgjørende av våre brukere: brukervennlighet og tilgjengelig, engasjert support.

Unike produkter og fordeler med Kundo

Vårt produkt og tjeneste er skapt for å gjøre din digitale kundeserviceopplevelse smidig og effektiv. Her er grunnen til hvorfor du bør vurdere oss:

Enkelt og moderne grensesnitt. Våre kunder roser vårt produkt for dets intuitive og selvforklarende grensesnitt. Det er enkelt å komme i gang!

Engasjert og personlig støtte på svensk per telefon, e-post og chat. Vi er her for deg, både ved oppstart og gjennom hele reisen.

Vi arrangerer regelmessige kunde- og brukermøter for våre kunder - med fokus på erfaringsutveksling, inspirasjon og tips for bedre digital kundeservice.

Full støtte for lover og regler. Vi er selvfølgelig oppdaterte og fullt kompatible med norske og europeiske lover og regler, inkludert GDPR. Vi hjelper deg hvis du trenger råd og støtte på dette området.

Konklusjon − Hvorfor Kundo

Du har kanskje allerede et etablert partnerskap med Zendesk, men vi tror sterkt på at det alltid er rom for forbedring. Hos oss ligger fokuset på å skape et eksepsjonelt produkt, tilby unik service og bygge langsiktige kunderelasjoner.

Vår lidenskap er å gjøre din digitale service reise smidig og vellykket.
Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med oss! Eller book en kostnadsfri demo.

Vill du veta mer om våra produkter och vårt erbjudande? Vi erbjuder självklart presentationer både på plats hos er eller via webben. Boka en kostnadsfri demo med en av våra experter!