Gjør kundeservice enkelt

Kundo er den eneste plattformen du trenger for din digitale kundeservice. Gjør det enkelt å skape effektiv kundeservice og fornøyde kunder – kom i gang med Kundo.

Slik fungerer Kundo

Med Kundo kan du samle alle henvendelsene dine på ett sted, uavhengig av hvilken kanal de kommer fra. På denne måten kan du enkelt samarbeide med kollegaer, få god oversikt over kundeservicen din og samle statistikk for dine henvendelser.

I plattformen kan du håndtere saker fra e-post, chat, Facebook, Instagram og telefon. Du kan i tillegg tilby selvbetjening via vårt forum og hjelpesenter.

 
 

Kom raskt igang

Det kan føles utfordrende med nye systemer og måter å jobbe på. Men ikke bekymre deg! Poenget med Kundo er at det skal være enkelt å skape god kundeservice. Vi hjelper deg og kollegene dine raskt i gang.

 

Vi hjelper deg å lykkes!

I tillegg til en god plattform, er vi nærme for å hjelpe deg og dine kollegaer med å lykkes med din kundeservice. Vi tilbyr deg en dedikert customer success manager, et bredt utvalg av kurs og hjelp med å holde styr på det siste innen kundeservicebransjen.

Les mer

 
Datalagring innen EU

Som en lokal nordisk aktør er databeskyttelse og overholdelse av GDPR en selvfølge for oss. Derfor lagrer vi kun kundedata og personopplysninger innenfor EU.

Glatt integrasjon

Kundo skal være enkelt å bruke sammen med andre smarte verktøy! Les mer om våre integrasjoner og partnerskap her.

Høy kundetilfredshet

Vi måler ofte kundetilfredsheten vår og er stolte av vår høye NPS-score: +45 på en skala fra -100 til +100. Over 20 000 bruker plattformen vår daglig.

klar for å gjøre kundeservice enkelt?

Book en demo