Kombiner ticketing og self-service for bedre kundeservice

Samle all digital kundeservice på ett og samme sted. Reduser antallet spørsmål som kommer inn til kundeservice, gi raske svar døgnet rundt og sørg for at alle henvendelser håndteres effektivt.

 • Samle all kundeservice i én og samme plattform
 • Koble sammen ulike kontaktveier og få tilgang til smarte funksjoner
 • Få god oversikt og tilgang til statistikk fra alle kanaler

Effektiv saksbehandling

Hold orden på innkommende henvendelser uansett hvilken kanal de kommer fra. Med Kundo håndterer du spørsmål effektivt via chat, e-post, Facebook, Instagram og telefon. Del kunnskap enkelt med kollegene dine via en intern kunnskapsbank.

 
 

Færre henvendelser med self-service

Gi kundene dine hjelp til å hjelpe seg selv! Med selvbetjening fra Kundo reduserer du antallet henvendelser til kundeservice og sørger for at kundene raskt får svar på spørsmålene sine – selv når du og kollegene dine ikke er tilgjengelige.

Kombiner ticketing og self-service

Få tillgång till hela plattformen och koppla ihop era kontaktvägar för effektivare kundservice. Återanvänd hjälpmaterial från ditt help center när du svarar på ärenden och låt dina kunder själva söka bland hjälpmaterial i chatten eller i ert help center innan de tar kontakt.

 

Kom igang idag!

Se hva som følger med når du kombinerer ticketing og self-service. 

Ticketing & Self-service

Få tilgang til hele plattformen, og koble sammen kontaktkanalene for å få en mer effektiv kundeservice. Bruk hjelpematerialet fra kunnskapsbanken om igjen når du svarer på henvendelser, og la kunden selv finne svar på sine spørsmål gjennom et hjelpsenter. 

 • 6 valgfri kontaktkanaler
  Kontaktvägar

  Välj de kontaktvägar som passar era behov. En kontaktväg kan vara en mailinkorg, en samtalslogg, ett chattflöde, en Facebook-sida eller ett Instagram-konto. Ex. Om ni vill använda två mailinkorgar och ett chattflöde räknas det som tre kontaktvägar.

 • 1 intern kunnskapsbank
 • 10 brukere
 • 1 hjelpsenter med integrert forum
  Help center

  Med ett help center kan ni skapa guider som svarar på era besökares vanligaste frågor. På så sätt kan ni erbjuda kundservice dygnet runt och minska antalet inkommande ärenden.

  Forum

  Forumet bygger på användargenererat innehåll och uppdateras automatiskt när nya frågor ställs. Därför är innehållet alltid uppdaterat och relevant för era besökare.

  Text rad här
 • Personlig Success Manager

Hvorfor Kundo?

Vi vet at det krever mer enn et godt system for å levere kundeservice i verdensklasse. Vi ønsker derfor å hjelpe dere å lykkes i alle deler av kundeservicen. Les mer om hele tilbudet vårt her!

Personlig service

For at dere skal få mest mulig ut av Kundos system, får dere tildelt en egen Success Manager som hjelpe dere å lykkes! I tillegg til å hjelpe til med oppstart og opplæring av hele teamet ditt, er deres Success Manager alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Les mer om servicen vår
Kurs

Som et supplement til systemet vårt, organiserer vi sammen med partnerne våre kurs om hvordan dere best møter kunden i de digitale kanalene. Vi har for eksempel kurs for kundeservice i chat og sosiale medier.

Les mer om kursene våre
Ekspertise

Hva er de nyeste funnene og trendene i bransjen? Hvordan jobber andre? Hos Kundo jobber vi hele tiden hardt for å hjelpe dere med å ta del i alle de spennende tingene som skjer i kundeservicebransjen. Vi gir dere råd, kunnskap og inspirasjon.

Les mer om ekspertisen vår
 

Kundo håndterer over 1.000.000+ henvendelser per måned og over 20.000 kundeservicemedarbeidere jobber i systemene våre hver dag.

Her er noen av organisasjonene som har forbedret sin kundeservice med Kundo: