Webbinar

Effektiviser kundedialogen med Chatassistenten

Et bedre alternativ til en chatbot?

On demand - chattassistent_NO-1

Se Kundos populære webinar om Chatassistenten når det passer deg!

Kundeservice i chat tilbyr hastighet og tilgjengelighet, noe som er etterspurt av både kundeservice-avdelingen og deres kunder. Men på samme måte som kundeservice via telefon, kan chat være en ressurskrevende kanal. I dag forsøker mange organisasjoner å løse denne utfordringen ved hjelp av en chatbot.

En chatbot har imidlertid fortsatt mange tekniske utfordringer. I mange tilfeller blir kundeopplevelsen faktisk dårligere da chatboten hverken klarer å svare på spørsmålet eller guider kunden videre til en menneskelig kontakt. I dag rapporterer bare 12% av konsumenter at de er fornøyde med sine opplevelser med chatboter. 

Kundo har valgt en litt annen tilnærming mens vi venter på at chatbotene skal modnes. Kundos chatassistent kombinerer det beste fra to verdener - chatten er tilgjengelig på hjemmesiden og den søker samtidig svar i eksisterende informasjon, uten å gå på bekostning av kundeopplevelsen.

I dette webinaret vil du lære mer om utfordringer med tradisjonelle chatboter, og vi vil introdusere deg til Kundos nye chatassistent.