Kundo For Offentlig Sektor

Frigjør tid med ett enkelt system for de digitale kanalene

Med Kundos helhetssystem for støtte og kommunikasjon blir dere mer tilgjengelige og mer effektive i arbeidet innenfor digital innbyggerservice. Tilby innbyggerne å kontakte dere i den kanalen de selv foretrekker og samle spørsmålene i én og samme oversiktlige sky.

Offentlig sektor som bruker Kundo
angelholm-1 sr-2 jordbruksverket

Fordeler med Kundo

 
Trygg og lokal leverandør

For oss er det svært viktig at kundene våre føler seg trygge. Både når det gjelder samarbeidet med oss som leverandør og med det faktiske produktet vårt. Sikker håndtering av data i samsvar med personvernforordningen (GDPR) er derfor en selvfølge for oss.

 
Lett å kjøpe inn

Vi vil at det skal være så enkelt som mulig å kjøpe inn Kundo, uansett hvilken type organisasjon dere er eller hvilke veier dere må ta ved innkjøp. Derfor har vi gjort det enkelt å både avrope og anskaffe Kundo via rammeavtale.

Mer materiale

3 Min lesning
Kila Möbler

"Med dagens volum ville ikke Outlook ha fungert" Kila Möbler har siden oppstarten i 1978 spesialisert seg på hagemøbler og ...

Les innlegg kundehistorier
3 Min lesning
Hemglass

40–60 % færre e-poster takket være Kundo Hemglass er selskapet som siden 1968 har spredt glass og glede rundt om i Sverige. ...

Les innlegg kundehistorier
1 Min lesning
Carlsberg Sverige

Carlsberg er i dag et av Sveriges største bryggerier med flere kjente varemerker. Det store produksjonsanlegget ligger i ...

Les innlegg kundehistorier

Mer enn en plattform

Vi vet at det krever mer enn et godt system for å levere kundeservice i verdensklasse. Vi ønsker derfor å hjelpe dere å lykkes i alle deler av kundeservicen. Les mer om hele tilbudet vårt her!

 

Personlig service

For at dere skal få mest mulig ut av Kundos system, får dere tildelt en egen Success Manager som hjelpe dere å lykkes! I tillegg til å hjelpe til med oppstart og opplæring av hele teamet ditt, er deres Success Manager alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Les mer om servicen vår
Kurs

Som et supplement til systemet vårt, organiserer vi sammen med partnerne våre kurs om hvordan dere best møter kunden i de digitale kanalene. Vi har for eksempel kurs for kundeservice i chat og sosiale medier.

Les mer om kursene våre
Ekspertise

Hva er de nyeste funnene og trendene i bransjen? Hvordan jobber andre? Hos Kundo jobber vi hele tiden hardt for å hjelpe dere med å ta del i alle de spennende tingene som skjer i kundeservicebransjen. Vi gir dere råd, kunnskap og inspirasjon.

Les mer om ekspertisen vår