Håndter kundeservice på Instagram

Med Kundo håndterer dere enkelt kundeservice på Instagram. Dere kan se alt som skrives til dere av kommentarer eller direkte meldinger i Kundo.

  • Håndter innkommende spørsmål fra Instagram
  • Ingen personlige Instagram-kontoer er nødvendig
  • Se alt som skrives til dere på ett og samme sted
Book en demo

Enklere kundeservice på Instagram

Vanskelig å holde oversikt over alt som skrives til dere på Instagram? Ikke med Kundo, her samles alt på ett sted! Ikke nok med det, alt skjer i nåtid. 

 
 

En innloggning, flere kontaktveier!

Flytt håndteringen av spørsmål på Instagram til et effektivt verktøy som kundeservice kan jobbe i. I Kundo samler dere mail, chat, forum, FAQs og sosiale medier.

Ingen personlige kontoer er nødvendig

Med Kundo trenger dere ikke koble sammen private kontoer på Instagram for å kunne svare i organisasjonens navn. Dere bestemmer selv hvilke medarbeidere som kan svare direkte i Kundo. 

 
Book en demo
Les mer om ticketing

Mer enn en plattform

Vi vet at det krever mer enn et godt system for å levere kundeservice i verdensklasse. Vi ønsker derfor å hjelpe dere å lykkes i alle deler av kundeservicen. Les mer om hele tilbudet vårt her!

 

Personlig service

For at dere skal få mest mulig ut av Kundos system, får dere tildelt en egen Success Manager som hjelpe dere å lykkes! I tillegg til å hjelpe til med oppstart og opplæring av hele teamet ditt, er deres Success Manager alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Les mer om servicen vår
Kurs

Som et supplement til systemet vårt, organiserer vi sammen med partnerne våre kurs om hvordan dere best møter kunden i de digitale kanalene. Vi har for eksempel kurs for kundeservice i chat og sosiale medier.

Les mer om kursene våre
Ekspertise

Hva er de nyeste funnene og trendene i bransjen? Hvordan jobber andre? Hos Kundo jobber vi hele tiden hardt for å hjelpe dere med å ta del i alle de spennende tingene som skjer i kundeservicebransjen. Vi gir dere råd, kunnskap og inspirasjon.

Les mer om ekspertisen vår