1

On-demand webinar: Nå lanserer vi Kundo Calls

2022-01-19 Marthe Elise Fottland
 
 

Se Kundos webinar "Nå lanserer vi Kundo Calls" når det passer deg.

Vi er stolte av å endelig kunne presentere vår splitter nye modul, Kundo Calls!

Telefon fortsetter å være den aller mest populære kundeservicekanalen, noe blant annet vår nyeste kundeservicerapport understreker. Derfor har vi utviklet Kundo Calls, som gjør det enkelt å loggføre telefonsamtaler som kommer inn, både for å samle statistikk, men kanskje viktigst for at dere skal kunne ta videre saker internt, uten at post-it lapper trenger å være involvert. Alt dette uten å bytte telefonsystem, dere svarer på telefonsamtaler som vanlig, men loggfører i Kundo.

Dere trenger altså ikke bytte telefonsystemet dere benytter dere av, Kundo Calls er rett og slett et system som gjør det enklere for dere å få oversikt over de innkommende samtalene og loggføre hva de handler om. Dessuten får dere muligheten til å samle inn statistikk om samtalene, noe som er veldig verdifullt å ha for en så viktig kanal.

I dette webinaret presenterer Kundos utviklingssjef Mikael Rask og salgsansvarlig i Norge Camilla Borgen den nye modulen. De forklarer også hvordan Kundo Calls kan lette arbeidet for kundeservice, og skape en enda bedre opplevelse for kundene deres. 

2022 ser ut til å bli nok et spennende år på utviklingsfronten, og Mikael Rask tar oss også gjennom hvilke foreløpige utviklingsplaner Kundo har for året.

Vi går gjennom

  • En introduksjon til Kundos nye modul og hvordan Kundo Calls kan bidra til å skape enda bedre service
  • Eksempler på hvordan Calls fungerer
  • Vi presenterer kort hva som står på agendaen for produktutvikling i Kundo i 2022
 
 
 
2022-01-19 Marthe Elise Fottland
 
 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev for tips, inspirasjon og nyheter om kundeservice!