On demand: Self-service i Kundo

Gustav Tranback

Gustav Tranback

gustav.tranback@kundo.se

Vil du redusere antallet tilbakevendende spørsmål? Og vil du tilby kundene hjelp og svar døgnet rundt? Da er selvbetjening løsningen for deg. Å tilby en form for selvbetjening der kundene selv finner svar på spørsmålene sine, har blitt mer og mer vanlig. Men hva er egentlig fordelene, og hvilke ulike typer selvbetjening finnes? Bli med når Love i Kundo forteller hvorfor nettopp du trenger selvbetjening og hvordan vi i Kundo kan hjelpe deg.

FAQ, spørsmålsbank, kunnskapsforum eller vanlige spørsmål – kjært barn har mange navn. Det de alle har til felles, er at det er løsninger som gjør at kundene dine selv kan finne svar på spørsmålene sine. Når kravene og forventningene til tilgjengelighet øker, er denne typen kundeserviceløsning nesten et must. Men hvordan fungerer det egentlig? Og hvilke fordeler får man med de ulike løsningene?

Under webinaret vil Kundos erfarne selger Love Nordgren forklare begrepene og gå gjennom ulike typer selvbetjeningsløsninger. Hun vil også vise hva Kundo tilbyr på området.

Håper du finner webinaret interessant!