2 MIN LESING

Julehilsen fra Kundo

2021-12-20 Marthe Elise Fottland
 
 

Kjære Kundo-venn,

Først og fremst vil vi starte med å si tusen takk for din interesse i Kundo. Vi setter stor pris på at du følger oss.

2021 har, i likhet med 2020 vært et annerledes år. Til tross for de utfordringene som pandemien har ført med seg, har vi i Kundo hatt et veldig bra og hendelsesrikt år. 

Mye spennende har skjedd i året som har gått, og vi har hatt en god fortsettelse på vekstreisen vi befinner oss på. I løpet av året har vi ansatt 25 nye herlige kolleger, vi har vokst til å ha nærmere 400 kunder og vi har til og med satt foten i et nytt land og marked, nemlig Finland. Vi er også stolte over å kunne si at vi nå har over 20 000 kundeservicemedarbeidere som jobber i Kundo.

På produktsiden har vi gjort 1069 produktoppdateringer i Kundo - det er flere enn 4 per arbeidsdag! Andre highlights fra året er blant annet at vi har lansert to helt nye moduler, Kundo Help Center og Kundo Calls. Vi har også lansert vår første, store AI-funksjon, Kundebarometeret og lagt til en ny (og etterspurt) kanal i Kundo Social, nemlig Instagram.

Som mange andre har vi gått fra hjemmekontor på heltid til å sakte, men sikkert komme tilbake på kontoret noen dager i uken. Kolleger som har begynt i Kundo på tvers av Oslo- og Stockholmskontoret i løpet av pandemien har endelig fått truffet hverandre for første gang. Det var en god følelse, det! 

Selv om situasjonen med pandemien fortsatt er usikker og det kan føles som at vi har tatt et skritt tilbake igjen akkurat nå, er vi optimistiske til at vi igjen kan få en litt mer normal hverdag tilbake, og møtes på kontoret i 2022. Hjemmekontor eller ei skal vi ihvertfall fortsette med å strebe etter å skape kundeopplevelser i verdensklasse, for våre kunder og for deres kunder.

Nå ser vi frem til et nytt år fylt med nye prosjekter, ansettelser, webinarer, produktnyheter, inspirasjon, kunnskap og masse mer. 

Avslutningsvis vil vi takke alle kunder, samarbeidspartnere og dere som følger oss.

Med ønsker om en riktig god jul og et godt nyttår!🎄🌟

Med vennlig hilsen,

Team Kundo

 

 
 
 
2021-12-20 Marthe Elise Fottland
 
 
 

Abonner på vårt nyhetsbrev for tips, inspirasjon og nyheter om kundeservice!