Kundo For Bedrifter

Få kontroll over kundeservicen og effektiviser arbeidet med smarte verktøy

Med Kundos smarte verktøy for digital kundeservice effektiviserer dere arbeidet samtidig som dere sikrer at dere ikke overser noen saker. Tydelig og god statistikk gjør at dere enkelt kan hente ut verdifull innsikt som er nyttig for hele bedriften.

Bedrifter som bruker Kundo
apoteket-1 arla-1 selecta

Fordeler med Kundo

 
Samler alt i ett system

I Kundo samler dere alle de digitale kundeservicekanalene på ett og samme sted. Dere slipper å håndtere mange ulike systemer som ikke fungerer sammen. I stedet kan dere sikre at alle kundeservicesakene finnes i det samme, enkle systemet.

 
Oppmuntrer til samarbeid

Kundos verktøy forenkler samarbeidet i teamet ditt. I det felles grensesnittet kan alle kundeservicemedarbeiderne jobbe samtidig, uten risiko for krasj eller for at noe skal bli oversett. Dere ser enkelt hvem som jobber med en sak, og når en sak er avsluttet.

Sømløs medlemsopplevelse med Kundo

“Kundo har vært en del av digitaliseringsprosessen vår og et steg på veien til å forbedre kundeopplevelsen ved å effektivisere prosesser og være tilgjengelig der kunden er.“

- Haakon Hals

Les hele historien

Exceline tar kundeservice til nye høyder med Kundo Mail

"Med nærmere 2 000 mail til kundeservice i uken, ble det helt avgjørende for oss å ha et pålitelig og oversiktlig system. Med Kundo Mail fikk vi igjen oversikt og kontroll, i tillegg til at samarbeidet innad i teamet ble bedre."

- Rolf Aas

Les hele historien

65% færre spørsmål til kundeservice hos Arla

"Forumet ble raskt veldig populært internt, ikke minst siden det frigjorde så mye, fortsetter Christina. De resurser vi sparer, kan vi legge på andre kvalitative prosjekt innenfor kundeservice."

- Christina Bröthlin

Les hele historien

Kundeservice er en viktig del av Byggfabrikens e-handel

"Vi innså at Kundo kunne tilby oss en helhetsløsning som skulle gjøre det enklere for oss å samle hele vår kommunikasjon i ett verktøy."

- Tomas Melinder

Les hele historien

Færre spørsmål til FOREX kundeservice med Kundo Forum

"Allerede etter ett kvartal kunne vi se en minskning på 15% i antall telefonsamtaler"

- Peter Claesson

Les hele historien

Kontroll og skalerbarhet i Auctionets kundeservice

"Å raskt kunne tildele et ærend til seg selv eller en kollega, gjør tydelig fordeling av arbeid og ansvar enkelt."

- Anna Nilsson

Les hele historien

Mer materiale

3 Min lesning
Kila Möbler

"Med dagens volum ville ikke Outlook ha fungert" Kila Möbler har siden oppstarten i 1978 spesialisert seg på hagemøbler og ...

Les innlegg kundehistorier
3 Min lesning
Hemglass

40–60 % færre e-poster takket være Kundo Hemglass er selskapet som siden 1968 har spredt glass og glede rundt om i Sverige. ...

Les innlegg kundehistorier
1 Min lesning
Carlsberg Sverige

Carlsberg er i dag et av Sveriges største bryggerier med flere kjente varemerker. Det store produksjonsanlegget ligger i ...

Les innlegg kundehistorier

Mer enn en plattform

Vi vet at det krever mer enn et godt system for å levere kundeservice i verdensklasse. Vi ønsker derfor å hjelpe dere å lykkes i alle deler av kundeservicen. Les mer om hele tilbudet vårt her!

 

Personlig service

For at dere skal få mest mulig ut av Kundos system, får dere tildelt en egen Success Manager som hjelpe dere å lykkes! I tillegg til å hjelpe til med oppstart og opplæring av hele teamet ditt, er deres Success Manager alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål.

Les mer om servicen vår
Kurs

Som et supplement til systemet vårt, organiserer vi sammen med partnerne våre kurs om hvordan dere best møter kunden i de digitale kanalene. Vi har for eksempel kurs for kundeservice i chat og sosiale medier.

Les mer om kursene våre
Ekspertise

Hva er de nyeste funnene og trendene i bransjen? Hvordan jobber andre? Hos Kundo jobber vi hele tiden hardt for å hjelpe dere med å ta del i alle de spennende tingene som skjer i kundeservicebransjen. Vi gir dere råd, kunnskap og inspirasjon.

Les mer om ekspertisen vår